Eerste eigen paard cursus

all-you-need

Je eerste eigen paard, een fantastische droom die uitkomt! Een eigen paard brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Op de manege heb je al leren rijden maar over de verzorging van het paard wordt vaak niet zoveel verteld.

Wat is de beste plek om je paard te stallen? Wat ga je hem voeren? Moet hij een deken op? Hoe vaak komt de hoefsmid? Wat kan ik nog meer doen behalve rijden? Is mijn paard ziek? Hoe kies ik het juiste paard voor mij? Dit zijn zomaar een aantal vragen die in je op kunnen komen wanneer je de beslissing genomen hebt om een eigen paard te kopen. Ik help je graag in de voorbereidingen. Uiteraard help ik je ook graag wanneer je je eigen paard al gekocht hebt maar je toch merkt nog behoefte te hebben aan wat extra informatie en/of begeleiding.

Ook voor ouders van kinderen die een eigen paard krijgen is dit een interessante cursus. Samen met uw kind zal ik u begeleiden naar de aankoop van jullie eerste eigen paard.

Afhankelijk van de kennis die je al hebt en de vragen die je eventueel van tevoren al hebt, zal ik je in een aantal sessies voorbereiden op je eerste paard. De sessies bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk.

Neem contact met mij op dan plannen we een afspraak!

eigen-paard-is